Monday, December 6, 2010

Officially this blog has to be closed!!!!!

I was telling Mr.Hubby about my intention to close this blog two days ago..

Wifey : Syg, I rasa nak close hubbyscompanion lah..
Hubby : Apesal pulak?
Wifey : Saje je..sbb I dah tak larat nak update..dari biar tak berupdate, baik I tutup je terus.
Hubby : You tahu tak it's not good to say that? Tutup hubbyscompanion tu maknanya you dah memang tak nak jadi my companion lagi. Sanggup ke you macam tu? Ingat sikit, Allah dengar tu..
Wifey : Emmm..kalau I tutup sementara je boleh? Tak larat lah syg..byk giler blog I nak kena update.Mati idea dah ni...
Hubby : Entahlah Syg..tp I mmg tak suka kalau you tutup. Sampai hati you...

I was like..errr whose blog is it??Kenapa pulak dia nak sampai2 hati pulak? Baca blog aku pun kalau aku suruh je..Tak pernah pun nak stalk2 blog aku ni..

The conversation was continued in the car...

Wifey : Syg..you suka ke blog I tu?
Hubby : I suka title dia..hubbyscompanion tu buatkan I rasa memang sentiasa you dekat dgn I. Tapi kalau you dah tak suka, nak buat camne kan..
Wifey : (sambil menggeletek pinggang Michellin Mr.Hubby)..Ooo suka rupanya. Naper you tak pernah cakap pun kat I?
Hubby : Syg...Ada kalanya tiada kata2 yang dapat gambarkan perasaan cinta I pada you..jadi, kadang2 baik I diamkan saja..

Sudah sudah...Bila Mr.Hubby dah start nak cakap macam dalam citer hindi, itulah time nya aku pause kan conversation itu...hehehe

Moral of the story : Suka rupanya dia kat blog aku nih...hihihihiii

Tapi kan.....

Dah Chenta Hati tak bagi tutup blog ni..saya telah mengambil keputusan untuk "MEREHATKAN" hubbyscompanion sekejap buat sementara waktu, lantaran schedule yang terlampau padat & ada komitmen lain yang tak harus dipandang ringan..

Apa2 pun...Aku Tetap Companion nya!!!!

Salam Maal Hijrah kawan2..I'm gonna miss you!! Take care...


2 comments:

cza said...

ujie,
tajuk mu wat aku terkejut la.
jgn la sesekali tutup blog ni. blog ni jugak companion aku tau..tiap kali mu update, aku takkan jemu membacanya. takpe la tak berupdate lama sbb mu bz kan. sbb blog aku pun mmg dah penuh semak n sawang pun. hehe..
kdg2 aku menyinggah utk tgk resepi2 mu yg best tu. so elok dikekalkan sj blog ini. aku mmg agree with mr. Z

Anonymous said...

alaaa..jgn la tutup.af kat doha boring2 memang baca blog k.ujie ulang2 pun tak jemu;-p

Cheeky Quotes

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin