Thursday, November 27, 2008

Shopping di hujung bulan...

Hallooooooo...yesterday I went to Ariani & Munawwarah again with Kak Shila (my darling neighbour)..Arrived at Ariani at 10.20am,just nice coz the new stocks is coming around that time..The budget is not that much yesterday because Mr.Hubby is away and tak sempat nak tinggalkan allowance aku...sedih lah mak camni..so,have to spend last month punya allowance yg berbaki agak2 ciput tu..hehehe..

Looking for Black+Coloured awning but dah abis...Kak Shila was there last week & according to her,there were so many colours available..I've expected this,ye lah aku dtg a week after kan..so,I don't want to dissapoint myself,managed to get a Patterned+Golden Brown awning..nice,it's so nice..I couldn't paste a picture of it here coz the Infra Red & Bluetooth on this laptop is hampehhh..(can u imagine tahun bila punya laptop that I'm using???)..normally I used the other one,but again Mr.Hubby bring it together with him..bukan dia ada masa sgt nak surf,tapi biasalah..dengki ler tuu...

After that,run to Munawwarah..mcm biasa juga..most of nice colours were gone with the more shopaholic crazy women than me..hahaha..but...I got one Black+Shocking Orange awning..cannnteeeekkkk..Kak Shila dah muka masam..because none of available caught her interest..(padahal semua kaler dia dah ada..minah ni dah collect around 30 pcs dah tau despite of baru je bertudung about 3 month....crazy,that's the word)..

After lunch,went to Lot 10 kejap because in my last visit,I saw so many long shirts with long sleeves..cantik2..don't want to overspend (takdak duit dahhhhh), got me a nice patterned long shirt,best buy..rm59...ok ape..

I'll post the pcs after Mr.Hubby returning home ya..

Mdnight,Mr.Hubby called,

Him : Dah beli tudung?
Me : Dah.
Him : Berapa helai?
Me : 2 as promised..hehhe
Him : (a very soft voice) Ok,cukup cukulah tu...6 bulan lagi baru beli pulak ye...
Me : ....(melting)...Smiling.. (senyum ada makna tuuuuuu)

2 comments:

Hanum said...

"6 bln lagi baru beli pulak ye..." uihh... syioknye!! aku nk tunggu lagi sethn pun lum tentu leh beli jie... hehehh... unless lakik ko nak bawakkan bila fly ke sini boley?!!... alaa.. boley laaa...
mana2 yg ko dah boring pakai tu bleh la buat garrage sale jual kat aku barang 10-20 hengget... okeh? tp yg munawarah la.. ariani aku kurengg sket...

chujie said...

6 bulan apa nyer..2 hari lepas aku baru beli lagi satu..kwang3x..shocking red..dh lama aku carik..

huhuhuhu..laki aku dah tak fly to EWR la num..for couple of years kot..dia dah turun command,so bawak area south east asia & domestic je for the time being..after 2-3 thn nnt baru aku 'keluar' balik kot..ko ada lg sana time tu ke num?

Cheeky Quotes

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin