Sunday, January 24, 2010

A short getaway is all I need...

OOllllaaaaaa peeps!!!

Sorry lah mmg lama tak jenguk blog ni..
Letih eden nak meng'update' 2 blogs,
not to forget those 3 facebooks accounts I need to update
EVERYDAY!!!

Wahhhh, nampak senang..tp sometimes got stucked
when it come to constructing a sentence just to make those 3 facebook
and a blog look different!!!
Should it be different anyway??
Ye lah,most of the visitors are from the same group..
so takut pulak they feel bored reading the same thing..
Buat penat je bukak FB-FB I tu kan..

For today..
happy to announce..
I'm off to Kinabalu..
hahahhaa..kinabalu je??tu pun dah happy?????
No lah, I just need a short & relax getaway
and most importantly berdua aje..
Macam lah all this while tak berdua ke sana ke mari..

Ahhhhh lantak lah you all nak cakap apa..
hehehehehe
Yang penting, mak bahagia uols...hihihih

Ok lah..dah azan subuh,
nak solat jap
pastu nak make-up2
get ready to the airport

Will try to blog from there, if I got time
Coz sometimes tak ada apa nak buat kat hotel,
there came ONE THING yg nak 'kena' (or volunteerily) buat..
hahahahahaha

So, till next time darlingssssss
Have a nice day!!!!

3 comments:

Zawiyah said...

oh my friend darling...hehe..
syoknyeee...gi cuti2 kat KK ya.
gunakan masa sebaiknya kat sana ya.
aku dah tau mu nak gi KK from Intan. best la if korang dpt jumpa.
take care!

The GoldBankers said...

ni aku duk sorang2 ni..intan dok mari pon...haaa tu baru sms aku,nk jumpa esok pg pulok..hehehe...sib baik gak ada dia kat kk,lih teman berteman..

Hanum said...

reunion!!.. kem slm intan :)

Cheeky Quotes

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin