Thursday, March 4, 2010

Let pictures talk...

Helloooooooooo!!!!
Last three weeks was the busiest week ever to me..
(But Our House Construction Months/Year was still at the 1st place ever!!!
(I mean tahap kesibukkan hidup I lah)
Last three weeks was GOLD weeks..
Promoting, doing marketing, facebooking
Price Locking, Gold Collecting & Delivering here & there,
Meeting People
Planning this & that,
you name it..
we've been here & there all the way
day long
from the dawn until the night
rumah pun dah macam hotel
balik tidur aje you!!!
and one thing yg I tak pernah buat
DAH 3 MINGGU SAYA TAK MASAK
rinddduuuuuuuuu sgt dapur kecil saya tuuu...
uaarrrrrhghhhhhh!!!!

But,
all the hectic efforts pays
alhamdulillah
Allah blessed us the greatest bond ever
between us
me & Mr.Hubby
3 weeks tu comprises of:
gelak canda tawa rindu dendam amarah rajuk benci nyampah geram
all under the sun!!!
despite all above
WE ARE STILL SO MUCH IN LOVE!!!
(cuma "tang tu" je agaksss kurreenggggggg sikit lately..penat bebbbbb....balik selalu malam..
ngeh ngeh ngeh!!)
and despite all these
HE IS STILL THE ONE I'M MISSING EVERY MORNING!!
HIS HUGS & KISSES ARE STILL THE THINGS I LOOK FOR!!
alhamdulillah
(Ya Allah..kekalkanlah & perbaikilah hubungan kami sentiasa)

Now, i got a little time..
so, these are what I've been doing all day,
today & tomorrow..

Read the pictures darlingssssss!!!!



Yg ni sure you all tak faham kan..
Saya telah ditugaskan secara paksa oleh pakcik suami saya
untuk menyediakan gubahan hantaran anaknya nk bertunang hujung minggu ni..hehehehe
(tp bukan gambar kat atas tu ye..nanti saya upload bila ada time)





Lusa nak masak jugak..sebab rombongan pertunangan akan berkumpul kat rumah saya dulu
sebelum bertolak ke Putrajaya..
so saya akan masak untuk 30 org lebih kurang
huarraghhhhh dah lama tak masak, tetiba terus masak utk rombongan???
gilerrr apo ujie???



1 comment:

CheZa said...

fuhhh!
too many things to do nampaknya..
caya la chujie. jgn lupa tepek gambo gubahan hantaran itu ya.

Cheeky Quotes

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin