Thursday, August 6, 2009

Kerapu Bakar

Posted by Picasa

This entry is specially dedicated to Ms Ana & CheZa..with a humble sorry ye..
Ko nak tau tak sebab apa aku mintak maap awal2??
Sebab..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.

.
.
.
..
.
.
.
.
..
..
.
..
:: aku hanya beli sos ikan bakar yg dah siap kat dungun::
HAHAHAHAHAHA

Jadi,aku hanya lumur je kat ikan..
then bakar..that's all..
sambil2 tu tambah sos tu supaya ikan tu tak kering sangat..
sos tu dah siap masak pun, dah ditumis..
memang senang..
and most importantly..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
SEDAP GILERR HOKEYYYY
mak suka!!!!!

Sos tu bukan di 'commercially' packed pun..
Aku beli dgn kawan abg ipar aku yg mmg meniaga ikan bakar kat Dungun tuu..

Hehehhee..
Nak ke???

But,i do have a recipe (yg lain lah) if you wanna try..
Just let me know ok dear...

Jangan maraaa aaa...

2 comments:

Zawiyah said...

tq ujie...really appreciate it! mmg aku duk cari resepi ikan bakar ala2 kat kedai tu..semester break nanti boleh la aku try.

chujie said...

my pleasure dear...try deh..senang je..sekali gus je blend sumer tu

Cheeky Quotes

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin