Sunday, February 10, 2008

Tak sabar nak dapat ayah baru...woohooo!!!

Syukur Alhamdulillah..we passed one stage..Tetapkan tarikh.. So,after berminggu2 Mommy & her hubby2B discussing, a date has been finalised. It's 22nd of March 2008. And my part, to confirm the theme of the day,pun dah langsai. It's gonna be YELLOW & BLUE. Why these 2 colours came to my choice? Nothing artistic, nothing special, cuma because I already have the baju with that colour.Hahahahahahaaaaaa...*evil laughing*

We, the 7siblings, unexpectedly being so overjoyed about this wedding. Bukan senang woo,dapat tgk mak sendiri kawen..dolu2 kitorg belum maujud lagi.. Kalau boleh, we all nak organize kenduri besar-besaran gitu, with Mommy & hubby2B in Songket *takkan french lace plak kan..lawan tokei tuuu*, wedding cake cutting, bersanding, alaahh macam kawen2 org lain gak..tapi the hubby2B malu-malu kucing plak..hehhe. Dah sound awal2, no dais, no hantaran, nothing. Cuma ambik gambar anak-beranak je.. *tp bab yg potong kek tu memang aku dah siapkan agendanya, surprise* hehehe

Last Friday, me, kakak, abang pie, ateh, kak teh & nieces & nephews went to Gulati's to find the mysterious Yellow & Blue material for the day. Aku rasa, sebesar2 alam Gulati's tu, cuma ada 4 corak aje with that combination. Kak Teh ambik chiffon yellow with blue embroidery on it while Kakak bought a yellow see through linen matched with blue lining.. Glamour wa cakap lu!! Me? Browse down the past entries, you will find a baju yellow-blue I bought last month.. Itulah dia..kui kui kui..

For the time being...aku memang tak sabar menunggu hari bersejarah ituuuu....

3 comments:

aku lerr said...

ishh..ko ni mmg sesuatu!!!!!!! Tak pasal2 mak kawen pakai baju yellow n blue...

chujie said...

ehh..yellow & blue tu utk anak2 menantu aje..mak aku glamer,very the pastel,cream gitu....kwang3x

Anonymous said...

meriah mami kawen!!!!

Cheeky Quotes

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin