Tuesday, June 9, 2009

Happy 34th Birthday Larling!!!

Taaadaaaa...dah dapat pun dia present harijadinya.. Saya suruh dia pilih, antara 3 idea saya tempohari..rupanya dia pun memilih no.3!! Emmm, kenapa ye?? Rupanya Wheelbarrow tu baru berharga RM95, mesin rumput pula RM200+.. Clarks lah yang paling mahal harganya antara 3 barang tu.. Haiiii, materialistik jugak hubby saya ni ye..
Posted by Picasa
Setelah acara pilih-memilih berlangsung selama hampir setengah jam, akhirnya dia sebenarnya saya,hehe pilih yg ni... Walaupun pada mulanya hati agak terpaut pada design yang lagi satu, kaler raw gold, tapi sebab kasut tu lebih rugged & hanya cantik dipakai dengan jeans sahaja rasa saya lah maka terpaksa lah kami tolak tepi.. Tapi, ia memang nampak trendy as a rugged shoes, while this one is more classy.. 

Saya suka tengok dia bergaya dengan kasut barunya itu!! Memang tepat sekali dengan imej barunya yang saya baru cipta..hahaha..

Happy Birthday my darling hubby!!
I pray for only the good for you in this world & the best at the End!!

I Love You


3 comments:

Zawiyah said...

see..kan betul apa yang cheza pilih..sure menepati kehendak si dia. cheza pun baru je belikan cik hubby kasut ...tp takde la jenama clarks tu. itupun selepas cheza menyebabkan tumit kasutnya tercedera..hehe. dah 4-5 tahun usia kasut tu pun.

ariff said...

A good wife to a lucky husband..:)

chujie said...

thnks & insyaallah..

Cheeky Quotes

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin