Tuesday, June 9, 2009

Tun MM's cafe again....

Posted by Picasa
It was a belated & postponed birthday celebration for Mr.Hubby. Abang treated us at The Loaf Pavillion for an evening tea. The Loaf is yet our all-time favourite spot for a tea-talk-time. Roti Mahathir ni memang sedap lah!! ..and I am not a bakery lover indeed, but The Loaf really makes me to never-say-no.

Heartiest thanks to Abang & Akak.

Sungguh girang katak melompat,
Hingga terjatuh ke dalam perigi,
Moga rezeki makin diperhebat,
Tahun depan belanja lagi...

(tahun depan apa??bukan sebulan 5-6 kali ke kita makan-makan??hehehe)

3 comments:

Zawiyah said...

cheza ni org kg...tak tau lak tun che det tu bukak cafe gak..kat mana tu chujie?

chujie said...

hehehe... ada 2 je tempat che det tu cheza..1 kat pavillion,satu lg kat langkawi kalo tak silap aku..tp make sure pegi lepas perut dah kenyang,sebab roti2 dia mahal giler..setakat makan alas2 perut boleh la..hehehe.. Kena pulak cam aku ni,lepas mkn still cari nasi gak..

Zawiyah said...

hmm..mmg takkan sampai la aku ni. mmg patut pun mahal..dah selera Tun2 kan.

Cheeky Quotes

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin